torsdag 13 juni 2019

TACK!

Vi vill tacka för ett fantastiskt år tillsammans med er och era fina barn! Det har varit ett rent nöje att få jobba med er!
Och ett stort TACK för alla fina presenter och blommor!

Visa källbilden

tisdag 11 juni 2019

Brev från lärarna i blivande år 1


Hej alla föräldrar i blivande år 1,



Idag har vi träffat alla härliga elever som ska börja 1:an

I höst. Vi, det är, Jaana Jonasson, Elena Bozhina och Åsa Andersson





Vi är lärarna eleverna kommer att möta i augusti. Vi håller till på avdelning röd och vi kallar våra klassrum Smultron och Hallon. Vi kallar oss inte a eller b klass utan vi är ett arbetslag som möter alla barn varje dag. Eleverna kommer att ha sin bänk i ett av rummen men sedan jobbar vi med alla elever i olika grupper . Vi ser framemot att få träffa er alla på föräldramötet i höst och då ska vi förklara hur vårt arbete ser ut. Skolan börjar måndagen den 19/8 kl 8.00. Vi träffas utanför dörrarna vid röd ingång, de 2 dörrarna närmast matsalen. Eleverna kommer ha sina krokar i någon av de kapprummen. Övrig information kommer ni få i augusti. Vi har också en blogg den heter Smultron och Hallon,  smultronochhallon.blogspot.com, välkomna in att kika. Men innan allt detta händer så passa på att vara lediga och skapa härliga sommarminnen.



Vi ser framemot att träffas!

Med vänliga hälsningar Åsa, Jaana och Elena

onsdag 5 juni 2019

Veckoplanering vecka 24

FÖRSKOLEKLASS RÖD
Måndag: Idrott för måndagsgruppen, övriga göra klart stund. Året runt boken. Lekstund.
Tisdag:    Idrott för tisdagsgruppen, övriga göra klart stund. Vi hälsar på i de blivande klassrummen                   vi ska gå i till ettan. Vi städar och plockar iordning.
Onsdag:  Vi går till en lekpark med F klass Grön och Blå alt. ser på film, Vi leker lekar tillsammans,                 Vi firar barn som fyller år på sommarlovet.
Torsdag:  Skolavslutning
Fredag:    

FÖRSKOLEKLASS BLÅ
Måndag:  Idrott för måndagsgruppen, övriga göra klart stund. Året runt boken. Lekstund.
Tisdag:    Idrott för tisdagsgruppen, övriga göra klart stund. Vi hälsar på i de blivande klassrummen                    vi ska gå i till ettan.
Onsdag:    Vi går till en lekpark med F klass Röd och Grön alt. ser på film Vi leker lekar                                       tillsammans, Vi firar barn som fyller år på sommarlovet.
Torsdag:   Skolavslutning
Fredag:    

FÖRSKOLEKLASS GRÖN
Måndag:  Idrott för måndagsgruppen, övriga göra klart stund. Året runt boken. Lekstund.
Tisdag:    Idrott för tisdagsgruppen, övriga göra klart stund. Vi hälsar på i de blivande klassrummen                    vi ska gå i till ettan. Vi städar och plockar iordning.
Onsdag:   Vi går till en lekpark med F klass Röd och Blå alt ser på film Vi leker lekar                                      tillsammans, Vi firar barn som fyller år på sommarlovet.
Torsdag:   Skolavslutning
Fredag:    

    Måndagen den 17/6 kommer ALLA kvarglömda kläder plockas bort från matsalen så ta en titt där!
Visa källbilden

tisdag 4 juni 2019

Kvarglömda kläder!

Kom ihåg att tömma barnens hyllor på ALLA kläder och skor till skolavslutningen! Det måste vara tomt på hyllorna så att städ kan komma intill ordentligt.

De barn som ska vara på fritids på lovet får ha sina saker i en väska som de tar med sig varje dag. 

Måndagen den 17/6 kommer ALLA kvarglömda kläder att plockas bort från matsalen och skänkas till Erikshjälpen i Motala.