onsdag 5 juni 2019

Veckoplanering vecka 24

FÖRSKOLEKLASS RÖD
Måndag: Idrott för måndagsgruppen, övriga göra klart stund. Året runt boken. Lekstund.
Tisdag:    Idrott för tisdagsgruppen, övriga göra klart stund. Vi hälsar på i de blivande klassrummen                   vi ska gå i till ettan. Vi städar och plockar iordning.
Onsdag:  Vi går till en lekpark med F klass Grön och Blå alt. ser på film, Vi leker lekar tillsammans,                 Vi firar barn som fyller år på sommarlovet.
Torsdag:  Skolavslutning
Fredag:    

FÖRSKOLEKLASS BLÅ
Måndag:  Idrott för måndagsgruppen, övriga göra klart stund. Året runt boken. Lekstund.
Tisdag:    Idrott för tisdagsgruppen, övriga göra klart stund. Vi hälsar på i de blivande klassrummen                    vi ska gå i till ettan.
Onsdag:    Vi går till en lekpark med F klass Röd och Grön alt. ser på film Vi leker lekar                                       tillsammans, Vi firar barn som fyller år på sommarlovet.
Torsdag:   Skolavslutning
Fredag:    

FÖRSKOLEKLASS GRÖN
Måndag:  Idrott för måndagsgruppen, övriga göra klart stund. Året runt boken. Lekstund.
Tisdag:    Idrott för tisdagsgruppen, övriga göra klart stund. Vi hälsar på i de blivande klassrummen                    vi ska gå i till ettan. Vi städar och plockar iordning.
Onsdag:   Vi går till en lekpark med F klass Röd och Blå alt ser på film Vi leker lekar                                      tillsammans, Vi firar barn som fyller år på sommarlovet.
Torsdag:   Skolavslutning
Fredag:    

    Måndagen den 17/6 kommer ALLA kvarglömda kläder plockas bort från matsalen så ta en titt där!
Visa källbilden